Станбено-деловен објект Skopje City Tower

Најавен како „Нов поглед на Скопје“, проектот Skopje City Tower донесе сосема нова и поинаква димензија на станбеното живеење во Скопје. Пронаоѓајќи ги сите аспекти на модерното и удобно живеење, Skopje City Tower предизвика огромен интерес кај младите за домување во еден од најурбаните станбени проекти во градот. Лоциран до атрактивниот трговски центар Skopje City Mall, со совршен поглед и достапност на бројни градинки и училишта во околината, објектот Skopje City Tower со право беше прогласен за еден од највпечатливите во Скопје, а продажбата на станови беше прогласена за завршена за исклучително кратко време.