Трговски центар Skopje City Mall

Прв од својот тип во Македонија, трговскиот центар Skopje City Mall и неговото отворање во 2012 – тата година беа вистинска сензација составена од исклучителна градба и фантастичен дизајн. Давајќи му една сосема поинаква димензија на просторот каде беше изграден, овој трговски центар донесе нов живот по многу основи, меѓу кои најважната, голем број на нови работни места. Речиси десет години подоцна, трговскиот центар сè уште е еден од најпосетените како резултат на големиот избор на продавници за сечиј вкус, но и останатите можности за забава и уживање за целото семејство.