Управна зграда на A1 Македонија

Говорејќи за динамичен и целосно корисен простор кога станува збор за работна атмосфера, Управната зграда на телекомуникацискиот оператор А1 дефинитивно е олицетворение на она во што секој вработен би уживал. Со целосно осветлени канцеларии, многу можности за организирање настани и состаноци, како и соби за релаксација, овој деловен простор важи за еден од омилените во градот. Следствено, со оплеменување на просторот, операторот доби многу нови задоволни клиенти и вработени како стожер на успехот за секоја една компанија.