Bitsiani

Речиси и да не постои ништо подобро од она кога се чувствувате добро одвнатре, но кога на тоа ќе му додадете совршено стилска комбинација составена од шик парчиња, тогаш сигурно ќе ви се допадне она што ќе го видите во огледалото. Токму ваква приказна години наназад раскажува омилениот Bitsiani, секогаш со соодветните парчиња за било која пригода на која сакате да се издвоите од толпата. Основан во 1986 – тата од стилскиот Аристотели Битсиани сакајќи да одговори на потребите на мажите што живеат урбан живот, денеска, брендот важи за еден од најпознатите на Балканот кога е машката мода во прашање. Секогаш полни приказна, парчињата на Bitsiani важат за исклучително стилски, неверојатно тренди и со извонреден крој и полни можности да изненадат кога е палетата на бои во прашање. Токму поради ова, Bitsiani останува да биде синоним за беспрекорна елеганција со шик и тренди примеси кога се младите момци во прашање.